top of page

Rozhovor o čokoládě, zázracích a synchronicitách v mém životě

První živé vysílání na téma čokoláda a zázraky jsem natočila jako host Lucie Alferi. Pro její nádherný projekt, kterým je Škola Channelingu. Lucie se mi ozvala poté, co jsem objevila Továrnu na zázraky a co jsem se rozhodla, že začnu sdílet téma zázraků a synchronicit veřejně.



Jak rychle se může zhmotnit něco, čemu řeknete ANO

Nabídka k natočení rozhovoru přišla den poté, co jsem se rozhodla, že téma zázraků začnu sdílet veřejně. Což už samo o sobě bylo pro mě velice rychlé manifestování něčeho, čemu jsem řekla ano. Vlastně to nebyl ani den. Rozhodla jsem večer 21.11.2021 a ráno 22.11.2021 jsem našla zprávu od Lucky v telefonu.

Akce, na kterém jsem pokřtila karty, byla nakonec křest mě i mého tématu

Moje rozhodnutí sdílet téma zázraků a synchronicit přišlo večer po akci, na které jsem křtila karty Pro život. Samotná akce byla zároveň křtem i pro mě samotnou a toto téma. Ještě ten večer přišla první jasná zpráva, o které píši v článku Továrna na zázraky.

O této zprávě jsem hned ten večer napsala příspěvek na Instagram stories, kde ho viděla Lucka a zareagovala nabídkou na rozhovor. A tak jsme se domluvily.

Tento rozhovor byl natočený pouze pro členy chanellingového klubu Lucie Alferi. Ale po jeho natočení jsme obě cítily, že by bylo skvělé jej zveřejnit pro širší okruh lidí.


Připravovala jsem se tancem a meditací

Nastal den, kdy jsme měly s Lucií domluvené živé vysílání. Vysílání bylo naplánováno až na večer, takže bylo dost času se na rozhovor naladit a připravit. Místo přípravy na úrovni mysli jsem se rozhodla připravit meditací a tancem. Při tanci totiž cítím, že jsem v propojení sama se sebou a chodí mi při něm hodně inspirace. A tak jsem chvilku meditovala a pak tančila. A najednou...

Něco mi říkalo, že mám jít k telefonu

Něco ve mně říká. Běž k telefonu a podívej se. Bude tam zpráva. A tak si otevřu v telefon a intuitivně kliknu na Instagram.

A najednou...

Instagram zamrzne. „Tak tohle se mi ještě nikdy nestalo“. Stránka byla celá rozmazaná a bylo to tak zajímavé, že jsem si v ten moment říkala, že to snad i vyfotím. Přišlo mi, že jakmile Instagram opět naskočí, tak první příspěvek, který tam bude, pro mě ponese nějakou zprávu.

Za pár minut Instagram opět naskočil. Příspěvek byl pro mě naprosto jasnou zprávou a nádhernou synchronicitou zároveň.


Za prvé to byl příspěvek z účtu, který se jmenuje Lawofattractionworld. Ti z vás, co četli můj článek o Zákonu přitažlivosti a jeho propojení se mnou, tak už určitě tuší...

Afirmace, která se načetla po rozmrznutí aplikace

A M I R A C L E ... is on its way big enough to change your entire life for the better.

V překladu:

Z Á Z R A K je na cestě dost velký na to, aby změnil celý tvůj život k lepšímu.

A tak jsem se jen usmála a poděkovala za tuto nádhernou zprávu a potvrzení toho, že tato cesta je podpořena celým vesmírem.


Jaká témata jsme v rozhovoru s Lucií otevřely?

  • Co pro mě znamená síla ženy a jak ji v životě projevuji

  • Čím se zabývám, co vše tvořím a jaké jsou mé vize do budoucna

  • Nejdůležitější informace, které rozhodně musíte vědět o čokoládě

  • Co je to alkalizace čokolády a proč nemusí být uvedena na obale

  • Jak vybrat čokoládu, která je „božským pokrmem“

  • Proč je čokoláda lepší než káva z hlediska dodání energie (i při porodu a pro maminky)

  • Proč jsou důležité kvalitní potraviny a negativa současného byznysu se zdravou stravou

  • Můj klíč na život plný zázraků

  • Tipy, jak si zázraky přinést i do svého života

  • Co bych vzkázala mému budoucímu já

  • Jak vidím svět za 2-5 let



Celý rozhovor si můžete poslechnout také na webu Školy chanellingu.

 

Tip: O projektu Škola chanellingu

Projekt Škola channelingu vznikl za účelem šíření povědomí o channelingu, možnostech mysli a vedení srdce. Mnoho inspirací pro vědomou práci s myslí naleznete v textech na blogu, v příspěvcích na sociálních sítích a hlavně v channelingovém online klubu. Díky klubu se můžete naučit rozumět svým emocím, uklidnit svou mysl v každé situaci a dokonale poznat své tělo.

Miluji, doporučuji a sdílím dál.

♥ Vaše Zuzka Noah

bottom of page