top of page

Jak jsem dostala nabídku napsat předmluvu k nové knize od světoznámé autorky Rebecci Campbell

Tato nabídka je pro mě opět dalším nekonečným potvrzením neomezených možností, které tady na planetě každý máme, když následujeme svoji radost a to, co nás rozzařuje. Když se naučíme naslouchat své duši a odvážíme se dělat kroky, ke kterým nás naše duše vede. Když se odvážíme jít cestou, kde jediné, co víme, je to, že nevíme vůbec nic, ale cítíme jasnost v srdci. Když se odvážíme udělat krok tímto směrem a s velkou důvěrou, že je to to jediné, co je správné, i kdyby nám kdokoliv tvrdil opak. Třeba i celý svět.



Mé propojení s prací Rebecci Campbell trvá již poměrně dlouho


Už mnoho let používám její karty jak osobně, tak i v rámci svých cest po posvátných místech a práce pro druhé. Její knihy mám moc ráda a zároveň je Rebecca jedna z mála, od které odebírám newsletter a absolutně miluji inspiraci, která skrze ní proudí a proměňuje tuto planetu.


A protože se zázraky a synchronicity staly přirozenou součástí mého života už od dětství, tak to, že jsem dostala nabídku napsat předmluvu právě k její nové knize Dopisy hvězdným duším, je pro mě jeden z dalších naprosto úžasných zázraků, který jen navazuje na to, co sdílím se světem já.


Následovat hlas své duše a vědomě se vydat na cestu za ní je hlavním poselstvím této její nové knihy. A já mohu jen potvrdit, že tato cesta stojí za to.

To, že jsem dostala možnost předmluvu sepsat, se stalo velmi kouzelně


A protože jednou z mých vášní a misí na této planetě je inspirovat ostatní k tomu, aby si vzpomněli a opět uvěřili ve své neomezené možnosti, zázračná řešení a absolutní podporu celého Vesmíru, tak se chci podělit i o to, jak se tohle celé stalo.


Letos jsem na největším spirituálním festivalu v České republice vytvářela hlavní oltář a zároveň i energetický prostor pro celý festival v podobě portálu zázraků. A právě na tomto místě jsem se setkala s majitelkami nakladatelství, které vydalo tuto knihu – a to za dost speciální a dost zázračné situace, kterou s vámi teď posdílím.


Hlavní oltář s název Portal of Miracles jsem vytvořila pod velkým stromem, kolem kterého byly rozmístěny menší křišťály, obří 198 kg křišťál, mnoho posvátných předmětů, nejrůznějších vykuřovadel a také stargate (hvězdná brána), což je vědomá geometrická forma obsahující několik vrstev posvátné geometrie, která vytváří silné, multidimenzionální energetické pole. Celý prostor byl ozdobený květinami a také obsahoval dvě ohniště symbolizující odevzdání a uvolnění.


Tento prostor byl vytvořen, aby podpořil ostatní v otevření se možnostem, o kterých se jim ani nesnilo a zároveň aby ukotvil a podpořil jakékoliv přání. Na tomto místě se lidé mohli otevřít neomezeným možnostem a zázračným řešením, absolutní důvěře v život, vesmír nebo zkrátka to, co nás všechny přesahuje. Na tomto místě jsem prostřednictvím textu na více jak metrových cedulích, které pak sehrály podstatnou roli v příběhu při setkání s majitelkami nakladatelství v rámci uzavírání celého portálu, předala informace, jak k tomuto místu přistupovat a co vlastně znamená.



Absolutně zázračné uzavírání hlavního oltáře a setkání s majitelkami nakladatelství


Portál zázraků jsem uzavírala až den po skončení Healing festivalu. I když poslední den probíhal ukončovací celofestivalový rituál, tak jsem vnímala, že je to ještě další vrstva, která má být uzavřena až den po skončení.


Během dopoledne, den po skončení festivalu, jsem cítila, že je čas na jeho uzavření. Zároveň jsem byla dost zvědavá, co se bude u jeho uzavírání dít a jestli třeba u portálu někoho potkám a kdo to vlastně bude.


Když jsem přišla s vykuřovadly a posvátnými hudebními nástroji k portálu, tak u něj seděly dvě ženy, které se zrovna bavily, kdo asi toto místo sestavil a k jejich údivu jsem tam přišla zrovna já. Seznámily jsme se a ženy mi sdělily, že mají nakladatelství knih, což pro mě bylo nádherné a symbolické, jelikož vím, že na podzim chci začít psát knihu na téma zázraků a synchronicit. Takže to pro mě byla taková malá milá synchronicita.


Co se ale dělo dál, je pro mě už za hranicí toho, co bych dokázala vymyslet a představit si


Řekla jsem ženám, že budu oltář uzavírat, a tak mě sledovaly. V průběhu uzavírání oltáře drobně a jemně zafoukal vítr a to tak, že to ani nebylo cítit, ale najednou spadly dvě velké více než metrové cedule po levé i pravé straně z dřevěných tyčí. Úplně zároveň. Celý festival prostě držely a najednou se desky oddělily a spadly směrem k oltáři tak, že jej zavřely i vizuálně. Ženy, které to sledovaly, byly hodně překvapené. Hodně!


A v den, kdy jsem se rozhodla, že tento příběh sepíšu a nasdílím do své soukromé skupiny, ve které sdílím právě takové příběhy, přišlo další naprosto dokonalé propojení a božské načasování. Přímo tento den se mi jedna z těchto žen ozvala a nabídla mi možnost napsat předmluvu k českému vydání knihy od Rebecci Campbell. A tak věřím, že vás má předmluva k této knize naladí a možná ještě více otevře k tomu, o čem píše Rebecca.


A jelikož dlouhodobě pracuji se záměry, tak nejzázračnější na tom všem je to, že si už mnoho let představuji, že jednou bude mít moje radost a vášeň k tomu, co sdílím, podobný dosah jako práce Rebecci. Její dosah je v tento moment opravdu celosvětový. A tak tento příběh pro mě byl prostě neskutečným znamením a nádherná zázračná součást.

 

O práci se záměrem jsem natočila i 2. díl mého podcastu, který si můžete poslechnout na Spotify nebo Apple Podcast. Najdete jej pod názvem: Miracle podcast.


Knihu Dopisy hvězdným duším s mojí předmluvou najdete u nakladatelství Alferia.


♥ Vaše Zuzka Noah





bottom of page