top of page

Rozhovor pro Mindset Upgrade podcast o našich zázračných životních příbězích

První náš podcast, který jsme s mým mužem Honzou natočili. Rozhovor s námi dělal Víťa a Lucka pro jejich Mindset Upgrade podcast. Poté, co rozhovor skončil, jsme si uvědomili, že je celé naše povídání hodně osobní. Pokud vás tedy zajímá něco více o nás a zázracích našeho života, určitě si ho poslechněte.



Když se máte s někým setkat, zázrak života to vždy vymyslí

Děkuji za láskyplný prostor, který pro nás Vít Libovický a Lucie Jeschková vytvořili. A vlastně úplně nejvíc děkuji za to, že jsme se poznali. Protože, když se máte s někým setkat, tak to zázrak života vždycky nějak vymyslí. A v případě našeho společného setkání to vymyslel kouzelně, čokoládově a slavnostně.


Potkali jsme se na svatbě u kakaa, pralinek a tekuté čokolády – tedy u čokoládového svatebního baru, který jsem tvořila pro Matouše Vinše a jeho ženu Zuzku. Už na této svatbě jsme se domluvili na mnoho dalšího. Třeba i na to, že budeme pomáhat s organizací jejich svatby. Toto se na prvním setkání málokdy stane...


Pokud tedy chcete cítit povídání otevřených srdcí, tak přesně toto v podcastu najdete, uslyšíte a ucítíte. Věřím, že vás pohladí atmosféra a energie, kterou jsme tímto velmi osobním povídáním vytvořili.

Jaká témata jsme v rozhovoru s Víťou a Luckou otevřeli?

  • Naše zázračné životní příběhy

  • Transformativní prožitky po 2 týdnech strávených na poušti

  • Praktické tipy, jak si do života přitáhnout to, co chceme

  • Mnoho inspirace, jak žít v radosti

  • Jak jsme se s Honzou seznámili

  • Jaké synchronicity naše seznámení doprovázely

  • Jak jsme se pak rituálně vzali na Bali a založili nový rod Noah



Celý rozhovor si můžete poslechnout také na webu Vítka.

Přijde vám, že se ve vašem životě zázraky nedějí?

Ti z vás, kteří máte pocit, že se vám tyto zázraky života nějak nedějí, tak si vzpomeňte na to, jak jste se setkali se svým partnerem. V těchto případech se většinou děje jedna synchronicita za druhou. Setkání s partnerem bývá zázračné skoro vždy.

Pokud se vám to už jednou v životě stalo, tak proč by se to nemohlo dít i v jiných oblastech života? A třeba klidně ve všech? A třeba každý den? A třeba ne jednou za den, ale několikrát? Dovede si to představit? Je to totiž možné! Vím to.
 

Tip: Podcast Mindset Upgrade, který může stát na začátku proměny vašeho života


Vítek s přítelkyní Luci si v podcastu Minset Upgrade povídají s lidmi o tom, jak se rozvíjet, jít svou cestou a přemýšlet o věcech jinak, než je „běžné“. Řeší seberozvoj, spiritualitu, podnikání, zdraví, zvyky, finance, filosofické myšlenky a cokoliv dalšího, co zrovna připluje.

Najdete zde mnoho zajímavých dílů, které vás budou inspirovat a motivovat k tomu udělat ve svém životě něco jinak. Třeba jeden malý krok, který může stát na začátku velké proměny vašeho života!

Doporučuji se přihlásit i k odběru newsletteru Vítka, ve kterém vám přijde každý týden skvělá inspirace na mindset a life upgrade.

Někdy není třeba slov. Protože slova nepopíší to naladění duší, které je mezi nebem a zemí.

Miluji, doporučuji a sdílím dál.

♥ Vaše Zuzka Noah

bottom of page