top of page

Jak se dostal náš nejoblíbenější zpěvák k nám domů

Příběh o splněném snu, který se splnil hned několikrát a pokaždé vždy kouzelněji a zázračněji. Kdysi jsem si přála prožít koncert Kevina Jamese Carolla na Bali. A vesmír mi k tomu přidal i to, co bych nikdy nevymyslela. A hned několikrát.


Neřeš to, JAK se má přání splnit a ono se zrealizuje zázračným způsobem

Tento prožitek sepsaný do příběhu je pro mě důkazem, jak moc může být naše přání podpořeno a jak se může zrealizovat naprosto zázračným způsobem, pokud si dovolím neřešit, JAK se má přání splnit.

Vesmír má totiž řešení, které je vždy mnohem kouzelnější než to, které dokážeme vymyslet. A tak už od nějaké doby neřeším, JAK se přání vyplní. Vím, že pokud myslí nezačnu příliš vymýšlet způsob, jakým se stane, tak tím nechám otevřenou i možnost, která je tzv. „zázračná“. A postupně mohou přijít nečekaná řešení... A pokud se přání nevyplní, tak se má jednoduše dít ještě něco mnohem krásnějšího.

Díky tomuto postoji pak lpění na přání pouštím a uvolňuji se do pole zázračných řešení. Toto je jedno z mých dlouhodobých nastavení, které mi pak dokáže zrealizovat na vlastní kůži třeba tento neuvěřitelný příběh...

Honza mi pustil jeho oblíbenou hudbu. Zamilovala jsem si ji natolik, že ji teď používám v každém videoreceptu

Vracím se do doby před 8 lety. Potkávám svého muže Honzu, který mi otevírá nový svět plný cestování, zdravého jídla a vědomého způsobu života. Je to něco, po čem jsem toužila. Takto jsem si to vždycky přála a částečně už žila. Honza mi v rámci našeho seznamování pouští jeho oblíbenou hudbu. A tak poprvé poslouchám písničky Kevina Jamese Carolla. Jeho písně jsou plné manter a jejich poslouchání přivádí člověka zpět k sobě samému, do souladu se svým srdcem, uklidňuje a zvyšuje vědomé vnímání. Cítím to hned napoprvé.

A tak si tuto hudbu zamiluji natolik, že ji pak o pár let později používám i v každém svém videoreceptu v rámci mého projektu s rostlinnou stravou Love of Raw. Samozřejmě až po domluvě přímo s Kevinem – po jeho prvním koncertě, který jsem s ním zažila na Bali.

Přeji si Kevinovu hudbu zažít naživo a začnou se dít zázraky...

A tak si poslouchám jeho hudbu při každé cestě autem a přeji si zažít jeho koncert. A to nejlépe na Bali, kam jsem se již dlouho chtěla podívat. Uběhne pár měsíců a my s Honzou vyrážíme na Filipíny a poté na Bali. Na Bali je zrovna Kevin James, a tak se nám podaří zažít jeho koncert naživo. Vzhledem k tomu, že bývá Kevin celý rok na cestách, tak už toto bylo velké štěstí. Koncert samotný byl pro mě velkým zážitkem. Cítím velkou vděčnost. Sen se mi splnil.

Příběh pokračuje dál. Další rok vyrážíme na Bali znovu. Jsem těhotná v 5 měsíci. Čekáme malého Nea. Opět si přeji koncert zažít. To se opět splní a koncert prožíváme na Bali znovu. A tentokrát přichází i další vesmírný dárek v podobě natáčení jeho videoklipu k písničce Heaven in your eyes.

Stali jsme se součástí Kevinova videoklipu. To bych nevymyslela!

Jelikož se Honza účastnil už jednoho natáčení videoklipu pro Kevina Jamese na Bali, a to v době, kdy jsme se ještě neznali, tak se s Kevinem znal blíže. A zrovna, když jsme byli s Honzou na Bali znovu, tak se Kevin rozhodl natočit svůj další klip. A tak poslal pozvání na natáčení i Honzovi.

Videoklip se natáčel v krásném balijském domě, který měl Kevin pronajatý. Dům byl v některých částech zcela otevřený, tedy bez stěn a přímo propojený s nádhernou džunglí. Už jen být v tomto prostoru byl velký zážitek, a to by se ani nemusel točit videoklip. Cítila jsem ohromnou vděčnost a to, že se mi plní něco, co bych nevymyslela. V rámci natáčecího dne byl k dispozici i neomezený počet kokosů. Během koncertu, který se pak natáčel do videoklipu i nejlepší raw čokoládové pralinky, které jsem kdy jedla. Prostě sen a nebe na Zemi v jednom zážitku a prožitku.

Jako překvapení jsme dostali soukromý koncert. Byl to nezapomenutelný zážitek

Na závěr celého natáčecího dne se pak ještě konal soukromý koncert, kde nás nakonec zůstalo z počtu cca 60 lidí asi jen 20. Já jsem při tomto soukromém koncertu seděla přímo naproti Kevinovi, v nádherně vyzdobeném kruhu z barevných kytiček. Zpívala jsem, popíjela kokos a hladila si své těhotenské bříško. Za zády mi zvučela a voněla džungle. Nezapomenutelný zážitek.

A jak dopadl výsledný videoklip? Podívejte se

Níže je videoklip Heaven in your eyes, který jsme s Kevinem natáčeli. Uvidíte esenci tohoto popsaného zážitku, prostory, květinový kruh a prostředí, kde jsme klip natáčeli.



A tady je ještě jeden videoklip, kde uvidíte i Honzu a pocítíte atmosféru Kevinových koncertů na Bali.


Jeli jsme na Bali znovu. Tentokrát tam Kevin nebyl, ale já věřila, že se ještě setkáme

Odjeli jsme zpět do ČR. Narodil se Neo. Uběhlo pár let. Znovu jsme se ocitli na Bali. Já jsem byla tentokrát těhotná znovu. Opět v 5 měsíci. Tentokrát ale Kevin na Bali nebyl. Nevadí. Věřila jsem, že ještě někdy jeho koncert prožijeme a bude to v ten správný čas. A tak se také stalo.

Kevin nám uspořádal koncert přímo u nás doma!

Kevin se rozhodl, v době omezeného cestování, vydat album Wild free spirit. Vytvořil na něj kampaň, v rámci které mohl kdokoliv přispět a vybrat si odměnu dle výše svého příspěvku. My jsme přispěli částkou, se kterou byl spojený jeho soukromý koncert, a to kdekoli po Evropě.

Uběhlo několik měsíců a Kevin k nám přijel na 3 dny, které jsme spolu společně strávili a v rámci toho jsme uspořádali koncert pro naše nejbližší. Nachystali jsme na zemi krásný kruh z krystalů a květin, připravili ceremoniální kakao a prožili nádherné odpoledne s koncertem v kruhu našich blízkých přátel přímo u nás doma.


Dostala jsem dárek, který mi otevřel srdce do dalších úrovní. Začala jsem plakat

Den po koncertu jsme strávili s Kevinem a jeho ženou ještě celé dopoledne, kde jsme si sdíleli naše zázračnosti života. Vytvořilo se krásné přátelské pouto.

Když jsem připravovala poslední oběd, tak jsem najednou z naší dlouhé chodby uslyšela, jak Kevin začíná hrát na kytaru. Jdu se podívat za roh a vidím, jak si Kevin sedl s kytarou pod náš oltář domu. Oltářem domu je naše polička v chodbě, na které máme rituální předměty, krystaly a další speciální věci, které nám připomínají vděčnost za místo, ve kterém žijeme. Pod tímto místem Kevin seděl a hrál písničku Life is perfect. Natočila jsem krátké video a sedla jsem si naproti němu. Byl to tak silný okamžik plný obrovského napojení a propojení, že jsem začala plakat. Tento moment mi otevřel srdce do dalších úrovní a já jsem cítila jen obrovské proudy vděčnosti a opravdu bezpodmínečné lásky, přijetí a souladu. Tohle byl asi největší dárek pro mě.

Zase jsem si přála a nechala zázrak života tvořit...

Po tomto zážitku jsem si samozřejmě přála prožít ještě jednou soukromý koncert u nás doma. Zázrak života vytvořil, že nám Kevin při odjezdu sdělil, že přijede kdykoliv zase zahrát a můžeme klidně pořádat koncert u nás každý rok. Že to pro něj byla opravdu výjimečná událost v tak krásné energii, kterou si přeje zažít znovu.

Nevím, co se bude dít dál, ale co vím, je to, že to bude fakt úžasné a že to nechci vymýšlet. Chci to nechat přijít v naprosté zázračnosti a jedinečnosti, kterou umí vytvořit jen sám život...

A tak i vám přeji, ať se vaše příběhy odvíjí kouzelným způsobem a ať si do života pustíte ještě více zázračnosti. Je to možné. Vždycky. Za jakékoliv situace.

♥ Vaše Zuzka Noah

 

Tip: Kde sehnat písničky od Kevina Jamese Carolla

Pokud byste chtěli poslouchat hudbu Kevina Jamese, tak si můžete zakoupit jedno z CD na jeho webu. Některé z jeho písniček najdete i na Youtube, ale většinu najdete právě na webu. Na stránkách najdete i aktuální koncerty a retreaty, které Kevin pořádá.

My jeho hudbu posloucháme už skoro deset let. Pokud tedy hledáte hudbu, která bude harmonizující a léčivá na mnoha úrovních, tak se zaposlouchejte do té Kevinové a nechejte se překvapit!

bottom of page