top of page

Jak jsem začala prodávat tisíce mixérů pod svou edicí se zázračnou esencí

Příběh o tom, jak z obrovského nadšení a vášně vznikl můj projekt s rostlinnou stravou Love of Raw a jak jsem se dostala k prodeji mixérů. Byla to cesta plná nadšení, radosti a také překážek, ale já jsem vnímala, že je to cesta mého srdce. Jestli to tak má být, tak to jednoduše dobře dopadne a bude to fungovat. A spojil se snad celý vesmír, aby se to stalo! Protože podpory a nečekaných řešení přišlo mnoho ...



Projekt Love of Raw se zrodil z mého velkého nadšení pro rostlinnou stravu


Na začátku projektu Love of Raw stálo obrovské nadšení a vášeň k tématu rostlinné a živé stravy. Toto téma bylo se mnou vlastně už od malička. Když jsem objevila tento způsob stravování, byl mi natolik blízký, že se stal více či méně v naší rodině standardem. Prošla jsem si obdobím i pouze 100% živé stravy, ale nakonec jsem se vrátila k veganské stravě s co největším podílem živé stravy, která mě i mé rodině dělá dobře. Díky tomu postupně vzniklo více než 300 mých vlastních videoreceptů, online kurzy, knihy, nejrůznější akce a také vlastní edice mixérů, což by mě na začátku mé cesty vůbec nenapadlo. A to všechno zase vzniklo úplně zázračně. Jak? O tom vám povím o pár řádků níže...


Hledala jsem jen někoho, kdo by mi natočil recepty. Ale on mi pomohl mnohem víc!


Postupně jsem začala více nabízet kurzy živé stravy a s tím přišel i nápad natočit videorecepty. Měla jsem touhu mít svůj vlastní projekt zaměřený pouze na téma rostlinné stravy. A najednou mi do cesty přišel Matouš Vinš a vše mi pomohl dát do reality. A spolupracujeme spolu až do teď.



S Matoušem jsem se potkala na jedné firemní akci, která byla zaměřená na předávání firemních kontaktů. Tato akce probíhala na lodi, která plula brněnskou přehradou. Tenkrát se mi vlastně moc s nikým seznamovat nechtělo, a tak jsem se spíše dívala do vody a za celou dobu jsem mluvila jen s jedním mužem. Celá akce pomalu končila a najednou ke mně a mojí kamarádce přišel Matouš a dal nám vizitky. Na vizitce byl uveden jeho kontakt a na druhé straně bylo napsáno: „Dnes vám to moc sluší!“ Matouš nám řekl, že za celou dobu na lodi s nikým jiným nepromluvil a že jsme ho zaujaly jen my dvě. A tak, kdyby jsme někdy potřebovaly fotografa, můžeme se mu ozvat. Já jsem si jeho vizitku založila do diáře.


Za pár týdnů jsem se rozhodla, že zkusím natočit první svůj videorecept. V den, kdy jsem se ptala známých, jestli někoho neznají, kdo by mi mohl recepty natočit, mi můj diář spadl na zem. A protože jsem v něm měla založených spoustu kartiček, poznámek a papírků, tato část deníku se tíhou uvolnila a zároveň se všemi dalšími papírky na zem vypadla vizitka Matouše. To mě pobavilo, a tak jsem se rozhodla se mu ozvat.


S Matoušem jsme se domluvili na natočení prvních pár videoreceptů. On se pak sám od sebe nabídl, že mi udělá základní web a že spolu vytvoříme jednoduchý e-book s tipy na svačinky a také Facebookovou stránku. A tak vlastně díky němu jsem začala sdílet tuto svou vášeň veřejně.


Na začátku to bylo jen pár vlastních receptů a několik malých kurzů. Postupně jsme tvořili dál a dál a najednou vznikaly stovky videoreceptů, online kurzy, několik knih a taky vlastní e-shop s mixéry. Dělo se to tak „nějak samo“. Jakoby nic...

Začala jsem prodávat mixéry, ale spolupráce s dodavatelem nefungovala


Nejdříve by mě ani nenapadlo, že bych mohla prodávat mixéry. Ale byla jsem s ním tak spokojená a lidé se na něj pořád ptali, že jsem se rozhodla můj oblíbený mixér Omniblend prodávat. Nejdříve to bylo přes českého dodavatele. S ním ale spolupráce vůbec nefungovala.


V jednu chvíli se nám třeba stalo, že jsme měli 100 předobjednávek a mixéry mi dodavatel nechtěl nebo nemohl dodat. Zároveň je prodával u sebe na webových stránkách. Každopádně lidé, kteří mixéry měli u mě předobjednané, stejně čekali, než je naskladním a až si je budou moci koupit ode mě. Někteří čekali i třeba 9 měsíců! Stále se mě ptali, kdy už konečně budou skladem. Jenže dodavatel mi datum dodání každý týden po dobu mnoha měsíců posunoval a neustále mě utvrzoval, že toto datum už je na 100 % jisté. Nebylo.


A tak jsem oslovila přímo výrobce mixérů, ten ale neodpovídal. Nakonec přišlo úplně jiné, zázračné řešení – a ne jedno!


Tato cesta spolupráce s českým dodavatelem nebyla příjemná, ale přinesla nečekané vyřešení. Během těch 9 měsíců posunování termínů, slibování, historek a příběhů, čekajících a stále se dotazujících zákazníků, jsem se otevřela jinému řešení. Rozhodla jsem se oslovit přímo výrobce těchto mixérů. Jenže nikdo mi neodpovídal. Nedařilo se mi získat od nich odpověď přes žádný komunikační kanál.



A najednou přišlo zázračné řešení díky naší rodinné firmě, kde jsem mnoho let pracovala. Získala jsem tam kontakt na firmu, která dováží ze zahraničí nejrůznější náhradní díly a součástky. Napadlo mě je oslovit a zkusit se zeptat, zda by nedokázali tohoto výrobce kontaktovat. Řekli mi, že to zkusí.


Poté, co zjistili adresu výrobce, nastal další zázrak. Jejich agent bydlel pár minut od firmy výrobce mixérů – mohl tam zajít klidně i pěšky. Opět velká synchronicita, jelikož Taiwan je opravdu velký! Toto byla hodně velká pomoc – snad od celého vesmíru


Spolupráce s výrobcem mixérů se domluvila a pro nás byla mnohem finančně zajímavější než přes českého dodavatele. Navíc jsme si za ta léta spolupráce (i když přes českého dodavatele) a ty stovky prodaných přístrojů mohli vytvořit i vlastní edici mixérů Omniblend – s vlastním logem a afirmací. To by mě na začátku projektu Love of Raw ani nenapadlo!


Mohlo mě odradit, že mixérů je na trhu opravdu hodně


Mohla jsem si říct, kdo by ode mě mixér kupoval, když jsou jich na Heuréce desítky? Mohla jsem si říct, že profesionální mixér třeba nebude chtít tolik lidí, protože i jeho cena je vyšší. Že to bude složité z jakéhokoli dalšího důvodu.


Ale já jsem vnímala, že je tato má cesta podpořená. A jestli to tak má být, tak to jednoduše dobře dopadne a bude to fungovat. A jestli to nedopadne, tak se stane něco ještě mnohem lepšího, zajímavějšího a zázračnějšího. To si říkám vždycky a mám pocit, že díky tomuto mindsetovému nastavení už na řešení nelpím. Vím, že se to vždy stane dokonale a nejlíp jak může.


Doteď jsme už prodali tisíce mixérů a tím změnili spoustu životů


S těmi tisíci prodaných mixérů je spojeno i několik stovek nádherných příběhů o zlepšení zdravých návyků, a mnohdy i proměna celých životů. Já vím, je to jen mixér... Ale jeden malý krok, jedna změna nezdravých stereotypů dokáže proměnit celý život! Nikdy není pozdě změnit cokoliv. Cokoliv! A proto na mém mixéru Omniblend najdete i afirmaci:


„Iťs never too late to change your life.“ – Nikdy není pozdě změnit váš život.


Tip: Nabídku mixéru v několika barvách i se všemi bonusy ode mě, tedy s kompletním online kurzem raw food a tištěnou knihou Dokonalého mixování, najdete na mém webu.


Téma zázraků jsem skrze mixéry komunikovala už od začátku


Když jsem začala psát tento článek, objevila jsem text, který jsem si kdysi sepsala k mixérům. Tento text (viz níže) byl tehdy uvedený na mém e-shopu. Překvapilo mě, jak moc se téma zázraků ozývalo už tenkrát! Ono se ozývalo celý život, ale že jsem jej komunikovala i skrze mixéry tak moc, jsem úplně zapomněla.


Cítím, že je rostlinná strava jedno z mých velkých poslání, má NEJVYŠŠÍ RADOST, to, co mě naplňuje. Celý tento projekt tvořím z lásky a se záměrem pomoci vám na cestě za přirozenější, výživnější a nutričně bohatější stravou a následně i za radostí ze sebe samých, radosti z maličkostí i z celého vašeho života. Protože pokud začnete zářit vy, tak rozzáříte i své okolí.

Přála bych si, aby vám mixér připomínal, že ZÁZRAKY jsou možné, že ZÁZRAKY prostě JSOU a můžou se vám dít tady a teď. Přizvěte je do svého života, očekávejte je každý den a uvidíte, co se bude dít. Věřte, začnete si připadat jako v pohádce. Moje rada: ZAMĚŘTE POZORNOST na láskyplné ZÁZRAKY a dovolte jim vstoupit do vašeho těla. Každé ráno si můžete po probuzení říct, že povolujete RADOSTNÉ ZÁZRAKY a poděkovat.


Tyto mixéru jsou pro mě jednoduše mixéry s duší, velkým srdcem a ohromnou radostí.

Čím jsou mixéry Omniblend z mé edice tak speciální?


  • Mixéry jsou uloženy ve speciální krabici s pozitivními afirmacemi, které mixér harmonizují.

  • Mixéry jsou ve skladu společně s jedním obřím krystalem.

  • Když jsem začala mixéry prodávat, tak jsem jejich prodej spustila s tímto záměrem: „Z celého srdce si přeji, aby vám mixér připomínal, symbolizoval a ztělesňoval a hlavně zhmotňoval vše, co si budete přát. Abyste věděli, že NIKDY NENÍ POZDĚ ZMĚNIT COKOLIV VE VAŠEM ŽIVOTĚ! Vaše tělo, mysl, zdraví, partnera, zemi, koníčky i jídlo.“

  • Na přední straně mixéru je umístěné logo Love of Raw, které už samo o sobě je kosmogramem (zářičem) pro podporu přirozené stravy, cesty za přirozenějším a zdravějším způsobem stravování, pomáhá udržet si zvyk a návyk jíst vědoměji, čistěji a výživněji a byl nakreslen přímo pro tento projekt.

  • Na přední straně mixéru je dále speciální afirmace: „IT´S NEVER TOO LATE CHANGE YOUR LIFE – NIKDY NENÍ POZDĚ ZMĚNIT ŽIVOT“ (Nikdy není pozdě změnit váš život) a udělat krok tam, kde cítíte, že je pro vás to radostné, šťastné, láskyplné, úžasné, léčivé a kouzelné. TO, po čem vaše duše a srdce touží úplně nejvíc.

 

Tip: Jak začít žít cestu svého srdce


Tímto příběhem vás chci podpořit na cestě vašeho srdce. Když se po ní totiž vydáte, tak vás čeká mnohonásobně větší odměna, než si umíte představit! To myslí prostě nevymyslíte. A mnohdy si takovou podporu a odměnu ani neumíte představit.


Pokud cítíte vášeň, která vychází z vašeho srdce, zkuste ji vyslyšet. Věřte, že možné je opravdu cokoliv a nějaká cesta se vždycky ukáže. A pokud se neukáže přesně ta cesta, kterou si vymyslíte a vysníte, tak je pro vás nachystané ještě krásnější, radostnější a mnohem lepší řešení, které vy ještě nevidíte. Je tam! Vždycky.


Nevymýšlejte řešení myslí, ale zkuste se mu otevřít – a tím ho také umožnit. Nechte se překvapit životem, vesmírem či jakkoliv to nazýváte. Stačí jeden malý krok. Nechat mysl otevřenou a uvěřit tomu, že by se vám něco malého zázračného a nepředvídatelného mohlo stát – třeba v souvislosti s vaším životním posláním, zdravím, rodinou či vztahem. A uvidíte kolik podpory, kouzel, synchronicit a zázraků může přijít!



bottom of page