top of page

2 nádherné synchronicity při oslavě 10letého výročí Vitalvibe

V neděli 28.2. jsme pořádali u nás v kamenné prodejně Vitalvibe v Brně oslavu narozenin pro více jak 60 lidí. Během tohoto večera se staly rovnou dvě synchronicity. Jedna z nich byla dokonce propojená i s mým novým e-bookem May cause miracles, který je nyní zde na webu ke stažení zDARma jako dárek. Pro mě to byla nádherná symbolika, jak dokonalé je božské načasování a jak o sobě New Place dává vědět naprosto kouzelným způsobem!



Nadešel čas sfouknout svíčku, ale na dortu nečekaně žádná nebyla. A tak vesmír přišel s řešením


První věc, která se stala, souvisela s okamžikem, kdy jsme měli sfouknout svíčku na dortu. Prodejna byla naprosto naplněná lidmi a my jsme právě s Honzou dokončili krátký proslov. Přišel čas na dort.


Řekla jsem: „Teď bychom mohli sfouknout svíčku.“ Najednou ale zjistím, že na dortu vlastně žádná svíčka není! A tak zavolám přes celou prodejnu do kuchyně, zda by někdo nemohl nějakou svíčku přinést. Přesně v ten okamžik se otevřou dveře do prodejny a zvenku přichází paní. Celá v bílém. Dokonce má i blonďaté vlasy a vypadá prostě jako anděl. Oběma rukama drží obrovskou svíčku a podává mi ji. Moje zvolání o hledání svíčky ale neslyšela.


Vedle mě stojí koučka a kvantová mentorka Chris Seraphie, která se na mě podívá a říká: „Tak to je vážně hustý! Wow!


I já jsem okouzlena a nadšena. Tyto věci se mi dějí hodně často, ale je úžasné, když se manifestují i před tolika lidmi. Miluji tyto situace, které i kdybyste plánovali, tak je asi nenaplánujete. V duchu si říkám, tak to byl pro mě narozeninový dárek. Děkuji vesmíre!


Na workshopu jsem ukázala kouzlo vědomého jezení


Oslava ve Vitalvibe pokračovala mým workshopem, kde jsem ukazovala, jak si svůj jídelníček oživit o skutečně výživné pokrmy pro naše tělo. Také jsem zvědomovala, aby si každý zkusil do svého jídelníčku kromě superfoods přidat i to nejdůležitější – vědomý přístup k jezení.


Vyzvala jsem, aby si každý zkusil před jídlem uvědomit, jestli jídlo, které se chystá sníst, skutečně podpoří a vyživí tělo, anebo jde jen o průmyslově zpracované jídlo plné chemie a prázdných kalorií. Také jsem zmínila, že je skvělé si uvědomit souvislost mezi tím, co jíme a jak se po tom cítíme. I to nás může příště odradit od nesmyslného jedení.


Tento způsob jezení je vlastně i trochu takovou duchovní praxí. Když ho budete co nejčastěji praktikovat, začnete se pomalu posouvat k přirozené volbě potravin a pokrmů, které vás budou maximálně podporovat na všech úrovních. A až se vám to povede, zjistíte, že už si nechcete volit pokrmy, které vám nedělají dobře a raději si dáte třeba půst, než se jen tak zbytečně doslova „zaplácnout“. Mít a cítit hlad je doopravdy zdravé. A pokud to doplníte o zvýšený pitný režim v podobě čisté vody, tak se začnou s vaším tělem dít zázraky!



Jakmile jsem workshop dokončila, stala se další nádherná synchronicita. Večer nás čekalo losování.


Přála jsem si vylosovat někoho, komu výhra může změnit život

Na závěr oslavy jsme losovali výherce soutěže, která ten večer probíhala. Soutěžilo se o velký balíček produktů z Vitalvibe. Před tím, než jsme vylosovali výherce, vyslovila jsem svůj záměr. Přála jsem si vylosovat někoho, komu balíček může změnit život a komu pomůže naprosto nejvíc.


Na výherním lístečku stálo jméno ženy, která hned, jak jsem ji vylosovala, přede všemi sdělila, že si ten den ráno přečetla můj nový e-book May cause miracles o synchronicitách a zázracích a že si dle něj zkusila přát výhru. To bylo pro mě nádherné potvrzení této mé další cesty. A nejen pro mě, ale i pro tuto ženu!

Byla to nádherná ukázka, jak jí to zafungovalo a jak to díky svému naladění jednoduše umožnila. Zároveň už toto samo o sobě bylo potvrzením, že každý z nás má v sobě zázračnou esenci a tu může začít používat. Možná víc než produkty v balíčku obsažené byla právě tato synchronicita tím, co ji samotné změní život. Možná totiž díky tomu ten den večer uvěřila v zázraky ještě o něco víc...

Přeji si, ať začne věřit a žít tento zázračný potenciál co nejvíce z vás. Ať se dnes či zítra i vám něco malého milého a kouzelného stane!

♥ Vaše Zuzka Noah

bottom of page